SleepConcept

Kiemelt
SleepConcept paradise matrac

SleepConcept Paradise matrac

Legyél az első, aki értékeli a terméket!

Méret törlése

SleepConcept PARADISE kétoldalú hideghab kókuszmatracról

 

A SleepConcept matracok között a SleepConcept Paradise egy nagyon jó ár-érték arányú hideghab kókuszmatrac. A matrac félkemény kemény komfortú. A SleepConcept VITALITY matrac kétoldalas keménységgel kapható, az egyik oldal kemény a másik pedig félkemény érzetű. Ennek az előnye, ha a későbbiekben változik, a komfortérzetünk, nem kell egy másik matracot venni, csak a matracot kell megfordítani. Önnek is könnyebb változtatni, ha idővel más felületen érezné jobban az alvást. A SleepConcept Paradise matrac a ár-érték arányban kiemelkedő, minőségi hideghab belső magja hosszú évekig forma stabil lesz és egy nagyobb súlyú embernél is évekig kényelmes alvást biztosít. A matrac 18 cm magas.

A SleepConcept Paradise matrac egyik oldala egy 6 cm hideghab. Ez a félkemény oldal. A másik oldalán egy 4cm hideghab réteg található. Ez a matrac kemény oldala.  A hab jó alátámasztást biztosít alvás közben, így ortopéd szempontból kivalló alátámasztást biztosít a test minden pontján és gerinckímélő hatásával a SleepConcept Paradise matrac nagy népszerűségnek örvend a hazai matrac vásárlók körében. A két hideghab felső borítás között egy 1-1 cm kókusz réteg található. A kókusz előnye a jó átszellőzés és a tartás biztosítása. A két kókusz réteg között még 4 cm hideghab található. A kókusz speciálisan kezelt, így nedvesség hatására nem fog penészedni és jó átszellőzés mellett a poratkák sem telepednek meg a belsejében.

A matrac 18 cm magas és normál csomagolással érkezik. A matracon egy levehető 30-40 fokon mosható Soft&Fresh huzat huzat található, fehér 3D szellőzővel 4 oldalon bontható zipzárral. A termékeinkre vonatkozó, törvényben meghatározott, kötelező jótállási időintervallumot vállal a gyártó. A SleepConcept Paradise matrac szállítási határideje 8-10 munkanap és egyedi méretben is rendelhető. A matrac alá rugalmas és fix ágyborda is használható.

A matrac felépítése:

  • Soft&Fresh huzat, szürke 3D szellőzővel szürke 4 oldalon bontható zipzárral
  • pamut belső borítás
  • 6 cm hab 30 kg/m3
  • 1 cm kókusz
  • 4 cm hab 30 kg/m3
  • 1 cm kókusz
  • 4 cm hab 30 kg/m3
  • pamut belső borítás
  • Soft&Fresh huzat, szürke 3D szellőzővel szürke 4 oldalon bontható zipzárral

Soft&fresh matrachuzat

A Soft&fresh egy nagyon kellemes tapintású matrac huzat. A huzat nagyon jól szellőzik, így izzadós embereknek jobban ajánlott. A huzat egy 3D szalag található, amin keresztül a matrac jobban szellőzik.

Mi az a hideghab? Miért jó a hideghab matrac? Szivacs matrac vagy hideghab matrac?

A hideghab egy nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességekkel bíró poliuretán hab. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideghab minden szempontból felülmúlja tulajdonságaival az eddig használt hagyományos szivacsot. A hideg habok előnye a nyitott cellaszerkezet, amitől sokkal jobb alátámasztást nyújt alvás közben. A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az ágybetétünk jobban fog szellőzni és tartósságban is kiemelkedőbb lesz a szivacs matracoknál.

A hideghab többféle keménységben is gyártható, ezért nem csak azok élvezhetik az előnyét, akik kemény matrac pártiak. Allergiásoknak kiváló választás egy hideghab matrac, mivel teljesen anti allergén és a házi poratkák sem fognak megtelepedni a matrac belsejében. A hideghaboknak számtalan fajtája van, ide sorolandó a memory hab (más néven: memory foam matracok, memória hab matracok) matracok is, illetve a speciális HR hab matracok is. Összesítve a hideghab matracok komfortosabbak, jobb az átszellőző képességük és jóval hosszabb élettartalmúak, mint a hagyományos szivacs matracok.

Kókuszmatrac

A magyar matrac piacon számtalan kókusz hideghab matrac található. A kókusz egyik legnagyobb előnye a tartás és jó átszellőző képesség. A matracon keményíteni lehet és közben a szellőzés sokkal jobb, mint a habok esetében. Az ugyanolyan matrac keménységet meglehet oldani a hideghabbal is, bár a kókuszrostok miatt a szellőzése jobb lesz a kókuszmatracoknak, mint a csak habból felépített matracoknak. A kókusz réteget lekezelik egy speciális latex réteggel, aminek hatására a kókusz nem fog penészedni. Magyarországon igen népszerűségnek örvendenek a kókusz gyerekmatracok is, mivel a csak kókuszmatracok könnyen tisztíthatóak, átmoshatóak.

„A kókuszrostot a pálmafákon termő kókuszdiók héjából készítik. A kókuszrost szálai cellulóz alapú anyagból vannak, így könnyű és rugalmas. Mikor táblákba foglalják, ezekből a rostokból pár centis rétegeket fektetnek egymásra és latexszal permetezik be őket. Így a véletlenszerűen elhelyezkedett szálak még ruganyosabbá válnak. Az így kialakított matracszerkezet moly-, baktérium- és poratka-álló.” (wikipedia)

A kókuszmatracok általában keményebb komfortot képviselnek. A Sleep Concept Paradise kókuszmatraca mind a két igényt kielégíti, mivel kétoldalú keménységgel rendelkezik.

TÁJÉKOZTATÓ A JÓTÁLLÁSI JOGOKRÓL

A fogyasztót a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013.évi V. törvénykönyvben (a továbbiakban Ptk.), a 151/2003. (IX.22.) Kormányrendeletben, valamint a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben meghatározott jogok illetik meg. A jótállási ese- mény észlelését haladéktalanul közölni kell, a késedelmes bejelentésből eredő károkért a vásárlót terheli a felelősség.

A Bio-Textima Kft-nél hiszünk a termékeink kiválóságában és időtállóságában, így a termékeinkre vonatkozó, törvényben meghatározott, kötelező jótállási időintervallumot követően további extra jótállást vállalunk szerződéses gyártói jótállás keretében matracaink magrészére, illetve fém rugózatára. 8 ÉV GARANCIA  (1 év teljeskörű + 7 év a magrész 20%-ot meghaladó, maradandó alakváltozására)

Műszaki adatok

Matrac fajták

Hideghab matracok, Kétoldalú keménységű matracok, Kókusz matracok, Ortopéd matracok

Matrac méretek

80×200 cm, 90×200 cm, 100×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm

Matrac magasság

18 cm

Zónák száma

Egységes hideghab ergonómiai zóna

Garancia

8 év

Huzat moshatóság

40 fokon mosható

Komfort

Kétoldalú keménységű (félkemény / kemény)

Származási hely

Magyarország

Egyedi méret

Egyedi méret rendelhető

Szállítási idő

1-2 hét

Súly korlát

130 kg

Matrachuzat anyaga

Soft&Fresh huzat

Értékelés

Még nem érkezett vélemény vagy kérdés a termékről.

Legyél az első, aki értékeli ezt a terméket. “SleepConcept Paradise matrac”

Ingyenes szállítás
A SleepConcept matracok szállítási határideje 8 munkanap. Ez azt jelenti, hogy a matracot ennyi idő alatt tudjuk kiszállítani a rendelés leadását követően. Néhány esetben előfordulhat, hogy a szállítási idő pár nappal több, mint a meghatározott 8 munkanap. Ez a gyár terheltségétől függ, ami főként decemberben és nyáron az egy hetes gyár leállásnál fordul elő. A szállítás az egész országban ingyenes. Nincs rejtett költség, sem csomagolási díj, csak a matrac árát kell kifizetni és mi az ország területén bárhova kivisszük a rendelt matracot teljesen ingyen.
A szállítás menete.
1. Szállítás előtt egyik kollégánk leegyeztet egy szállítási napot Önnel. A szállítás munkanapokon történik 8-17 óra között.
2. A szállítás napján a futár az érkezés előtt körülbelül negyed órával telefonál.
3. Utánvétes fizetés esetén a teljes vételárat készpénzben lehet a futárnak rendezni.
Fel