SleepConcept

A matracrendelés után többféle képen fizethetünk. A SleepConcept webáruházunkban a fizetési módokat úgy alakítottuk, hogy mindenki számára előnyős legyen a matrac vásárlás fizetése. Fizetésnél lehet előre is és a matrac megérkezését követően rendezni a vételárat.

FIZETÉSI MÓDOK.

Utánvétes fizetés esetén:

Amennyiben a vásárlás leadásánál utánvétes fizetést választott, úgy a megrendelésnél nem kell fizetni. Amikor a matrac megérkezett hozzánk és leegyeztettünk egy szállítási időpontot, amikor futár kiviszi a csomagot, akkor kell fizetni neki készpénzben. Az egyedi méretű matracok esetében előleg megfizetése szükséges. Az előleg 50%, amit átutalással kell rendezni. Minden matrac egyedi méretnek számít, ami nem 80×200, 90×200, 140×200, 160×200 és a 180×200 cm matrac méretbe esik.

Banki átutalásos fizetés:

Van lehetőség az utalásos fizetésre, amit lehet a megrendelés után közvetlenül, illetve a matrac megérkezése után a szállítás előtt fizetni. Minden esetben egy előlegbekérőt vagy hátralékbekérőt küldünk emailben banki átutalásos fizetés esetén. Az utalásról ÁFÁS számlát küldünk majd a kiszállításkor. Bizonyos matracok vásárlása esetén előleg megfizetése szükséges a matrac rendelés elindításához.

Fel