SleepConcept

Kiemelt
Sleep Concept Smart memo matrac

SleepConcept Smart Memo matrac

Legyél az első, aki értékeli a terméket!

Méret törlése

 

SleepConcept Smart Memo matracról

A SleepConcept matracok között a Smart Memo egy nagyon jó ár-érték arányú memory vákuum matrac. A matrac magas minőségű alapanyagainak köszönhetően hosszú élettartamú, így egy nagyobb súlyú ember is nyugodtan használhatja. A matrac félkemény komfortú. A Smart Memo matrac tartó magja egy 14 magas hideghab réteg. A hideghab tartó mag fölött egy 4 cm félkemény memory réteg biztosítja az ortopéd alátámasztást. A memóriahab anatómia szempontból az egyik legjobb alapanyag a matrac iparban. A memory rétegnek köszönhetően a fej, váll, csípő jobban belesüllyed a matracba ezzel biztosítva a megfelelő alátámasztást. A memory matracok kifejezetten ajánlott azoknak az embereknek, akiknek gerinc problémájuk, ízületi fájdalmaik vannak. A matrac 20 cm magas és vákuum csomagolással érkezik, ezáltal a szállítása sokkal könnyebb. A matracon egy fix nem levehető speciális Bayscent huzat található, ami semlegesíti a kellemetlen szagokat. A matrac oldalán 2 szellőző réteg található, ami rásegít, hogy a matrac jobban szellőzőn. A huzat oldalán 4 hordozó fül is helyet kapott, így a későbbi szállítása könnyebb lehet. A matracra 2+10 év garanciát vállal a gyártó. A SleepConcept Smart Memo matrac szállítási határideje 8 munkanap és egyedi méretben is rendelhető.

A matrac felépítése:

 • Bayscent huzat, szegett-fix kivitel 4 füllel, 2 szellőzővel
 • 4 cm memory
 • 14 cm 30 kg/m3 hab
 • Bayscent huzat, szegett-fix kivitel 4 füllel, 2 szellőzővel
 • A matra vákuum csomagolásban kapható

Bayscent huzat

A BAYSCENT aromakapszulás matracszövet mikrokapszulái megfelelő alvásklímát biztosítanak: a rózsa-, jázmin- és friss virágesszenciákat tartalmazó mikrokapszulák száműzik a kellemetlen szagokat, így a matrac mindig friss és üde marad.

SleepConcept Bayscent matrac huzat

Mi a memory hab?

A memóriahab vagy emlékező hab a hideghabnak az egyik fajtája. A memória hab matracoknál a testet milliméter pontosan leköveti, a nagyobb nyomáspontok jobban belesűlyednek a testbe, így a gerincvonalat alátámasztja. A memory foam matracok lágyabb hatást biztosítanak, ortopéd és egészségügyi szempontból a legjobb választás.

Mi az a vákuum matrac?

Akkor nevezzük a matracot vákuum matracnak, amikor összetekerve érkeznek. Ez azt jelenti, hogy gyártásnál egy több tonnás présgépbe bekerül az elkészített matrac a fóliával, ahol a levegőt kipréselik belőle, de a csomagolásnak a két végén még nem zárják le, így a levegő szabadon tud távozni a matrac csomagolásából. Ezután egy másik gép összetekeri a kipréselt matracot. Vagyis a vákuum matrac egy speciális csomagolási technikával becsomagolt matracok gyűjtőneve. Manapság már több matrac típust is lehet vákuum csomagolni. Már létezik egy két kókusz matrac is, ami vákuum csomagolva érkezik.

A matracvásárlás menete

A Sleep Concept matrac webáruház oldalán néhány egyszerű lépésben megrendelheti bármelyik Sleep Concept matracot. A Sleep Concept matracok magyar termék révén a gyártása és szállítása gyors és átlátható. A matracvásárlás pár egyszerű lépésben :

 1. Válassza ki a megrendelni kívánt matracot.
 2. Méret kiválasztása, utána a kosárba kell rakni.
 3. Pénztár oldalon az adatok kitöltése és a rendelés elküldése
 4. 8 munkanapon belül a kollégánk telefonál a szállítási nap leegyeztetése miatt.
 5. A futár a megbeszélt napon 8 és 17 között kiszállítja a megrendelt matracot
 6. Utánvét esetén a futárnak készpénzben kell kifizetni a matrac vételárát.

Köszönjük, hogy a SleepConcept matrac webáruházat választotta!

Műszaki adatok

Matrac típusok

Hideghab matracok
Vákuum matracok

Matrac fajták

Memóriahab matracok, Vákuum matracok

Matrac méretek

80×200 cm, 90×200 cm, 100×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm

Matrac magasság

20 cm

Matrachuzat anyaga

Bayscent huzat

Zónák száma

Nincs ergonómiai zóna

Garancia

2+10 év

Huzat moshatóság

Nem mosható fix huzatú

Komfort

Félkemény

Származási hely

Magyarország

Egyedi méret

Egyedi méret rendelhető

Szállítási idő

1-2 hét

Súly korlát

130 kg

Értékelés

Még nem érkezett vélemény vagy kérdés a termékről.

Legyél az első, aki értékeli ezt a terméket. “SleepConcept Smart Memo matrac”

Ingyenes szállítás
A SleepConcept matracok szállítási határideje 8 munkanap. Ez azt jelenti, hogy a matracot ennyi idő alatt tudjuk kiszállítani a rendelés leadását követően. Néhány esetben előfordulhat, hogy a szállítási idő pár nappal több, mint a meghatározott 8 munkanap. Ez a gyár terheltségétől függ, ami főként decemberben és nyáron az egy hetes gyár leállásnál fordul elő. A szállítás az egész országban ingyenes. Nincs rejtett költség, sem csomagolási díj, csak a matrac árát kell kifizetni és mi az ország területén bárhova kivisszük a rendelt matracot teljesen ingyen.
A szállítás menete.
1. Szállítás előtt egyik kollégánk leegyeztet egy szállítási napot Önnel. A szállítás munkanapokon történik 8-17 óra között.
2. A szállítás napján a futár az érkezés előtt körülbelül negyed órával telefonál.
3. Utánvétes fizetés esetén a teljes vételárat készpénzben lehet a futárnak rendezni.
Fel