SleepConcept

A gyakori kérdések oldal segít, hogy a matrac vásárlással kapcsolatban a lehető legtöbb kérdésre választ tudjunk adni. Az itt felsoroltak közül ezek a leggyakoribb feltett kérdések a matrac rendeléésel kapcsolatban. Amennyiben több dolgot szeretne megtudni a matracvásárlásról, nézze meg a vásárlás menete oldalt, a kiszállítási információk oldalt vagy hívjon Mindet, ahol kollégáink készséggel segítenek Önnek.

1. Mennyi idő alatt érkezik meg a matracom?

A rendelést követően a Sleep Concept matracokat 8 munkanap alatt tudjuk kiszállítani. A megnövekedett rendelés szám esetében, néha előfordulhat pár napos csúszás.

2. A kiszállítás tényleg ingyenes?

Igen, minden matracot ingyen, azaz 0 Ft-ért szállítjuk ki az ország egész területére.

 

3. Külföldre kiszállítják-e a matracokat

Jelenleg csak a vákuum csomagolt matracokat tudjuk kivinni az EU-n belül. A szállítás körülbelül 5 munkanap. A szállítási költség mérettől és az EU-s országtól függ. Kérem a szállításról kérjen árajánlatot rendelés esetén.

4. Hogyan fizethetek?

A webáruházban utánvétes és banki átutalásos fizetési lehetőségek vannak. Utánvétes fizetés esetén a futárnak lehet fizetni készpénzben a matrac átvételt követően. Átutalásos fizetés esetén a kiszállítás előtt kell rendezni a végösszeget.

5. Egyedi méretben megcsinálják-e a kinézett matracot.

A matracokat bármilyen méretben megtudjuk csináltatni Legyen az, akár 90×180, 70×160 vagy 177*195 cm. Általában ár a következő standard méret ára, vagyis a 90×180 cm -es egyedi matracot a 90×200-as árában tudjuk legyártatni. Rendelés előtt a méretről és árról egyeztessen a kollégánkkal emailben vagy telefonon.

6. telefonon keresztül lehet rendelést leadni?

Sajnos nem. Telefonon nem lehet leadni rendelést, mert nem rögzítjük a beszélgetéseket és nem marad nyoma, hogy a rendelés megtörtént.  Rendelést leadni a webáruházon keresztül, illetve emailben az info@sleepconcept.hu -n lehetséges.

Fel