SleepConcept

Ingyenes szállítás

Minden SleepConcept matracot ingyenesen kivisszük az Magyarország területén bárhova. Vagyis a szállítás 0 Ft. Nem számolunk semmilyen költséget vagy csomagolási díjat!

Szállítás menete.

A matrac webáruházunkban a kiszállítás a lehető leggyorsabban történik úgy, hogy próbálunk a vevő igényeihez igazodni. Kollégáink a matrac megérkezése után telefonálnak és leegyeztetnek egy szállítási napot a vevővel. A kiszállítás munkanapokon történik 8 és 17 óra között. A futár érkezés előtt telefonál fél órával. A szállítást nyomon lehet követni, mindegyik szerződött szállító cégnél. A matracokat méret függvényében a DPD futárszolgálat vagy az MPL  (magyar posta) szállítja ki az egész ország területére ingyenesen. Utánvétes fizetés esetén a futárnak a végösszeget csak készpénzben lehet rendezni.

A DPD futárszolgálat a 90×200-as méretig és összes vákuum matracot tudja kiszállítani Önnek. Az MPL futárszolgálat az 90×200-as mérettől fogja kivinni az Ön otthonába  a megvásárolt matracokat.

Biztonságos szállítás:

Mi minden nem vákuum csomagolt matracot duplán becsomagolunk, hogy a sérülést elkerüljük. A vákuum csomagolt matracok alapból duplán vannak csomagolva.

Eddig minden Sleep Concept matrac hibátlanul érkezett meg a szállítási címekre köszönhetően a dupla csomagolásnak.

Minden kiszállított matrac biztosítva van, így ha szállítás során esetleg megsérül az adott futárszolgálat a biztosítás keretén belül a matracot megtéríti. A sérülten érkezett matrac esetében mindig jegyzőkönyvet kell felvenni a futárnál. Mindenképpen ellenőrizzük átvételkor, hogy a matrac sérülésmentes legyen.

Fel