SleepConcept

Kiemelt
sleep Concept vitality matrac

SleepConcept Vitality matrac

Legyél az első, aki értékeli a terméket!

Méret törlése

 

 

SleepConcept VITALITY kétoldalú hideghab matracról

A SleepConcept matracok között a SleepConcept VITALITY egy nagyon jó ár-érték arányú hideghab matrac. A matrac félkemény,kemény komfortú. A SleepConcept VITALITY matrac kétoldalas keménységgel kapható, az egyik oldal kemény a másik pedig félkemény érzetű. Ennek az előnye, ha a későbbiekben változik, a komfortérzetünk, nem kell egy másik matracot venni, csak a matracot kell megfordítani. Önnek is könnyebb változtatni, ha idővel más felületen érezné jobban az alvást. A SleepConcept VITALITY matrac a ár-érték arányban kiemelkedő, minőségi hideghab belső magja hosszú évekig forma stabil lesz és egy nagyobb súlyú embernél is évekig kényelmes alvást biztosít. A SleepConcept VITALITY matrac egyik oldala egy 4 cm 7 zónás hideghab. Ez a keményebb oldal. A másik oldalán egy 4cm hideghab + 7 cm 5 zónás hideghab réteg található. Ez a matrac félkemény oldala. A hab jó alátámasztást biztosít alvás közben, így ortopéd szempontból kivalló alátámasztást biztosít a test minden pontján és gerinckímélő hatásával a SleepConcept VITALITY matrac nagy népszerűségnek örvend a hazai matrac vásárlók körében. A két hideghab oldal kötött egy 4 cm heterogén merevítés- (80kg/m3) gondoskodik a megfelelő tartásról és a jó átszellőzésről. A matrac 21 cm magas és normál csomagolással érkezik. A 21 magasságának köszönhetően sokkal magasabb matracot kaphatunk, mint az átlag matrac magasság Magyarországon. A matracon egy levehető 30-40 fokon mosható Bayscent huzat található, fehér 3D szellőzővel 4 oldalon bontható zipzárral. A matracra 2+10 év garanciát vállal a gyártó. A SleepConcept VITALITY matrac szállítási határideje 8 munkanap és egyedi méretben is rendelhető. A matrac alá rugalmas és fix ágyborda is használható.

A matrac felépítése:

 • Bayscent huzat fehér 3D szellőzővel szürke 4 oldalon bontható zipzárral
 • pamut belső borítás
 • 4 cm  magas 7 zónás hab
 • 4 cm heterogén merevítés- 80kg/m3
 • 4 cm hab 30 kg/m3
 • 7 cm  magas 5 zónás hab
 • pamut belső borítás
 • Bayscent huzat fehér 3D szellőzővel szürke 4 oldalon bontható zipzárral

Bayscent huzat

A BAYSCENT aromakapszulás matracszövet mikrokapszulái megfelelő alvásklímát biztosítanak: a rózsa-, jázmin- és friss virágesszenciákat tartalmazó mikrokapszulák száműzik a kellemetlen szagokat, így a matrac mindig friss és üde marad.

SleepConcept Bayscent matrac huzat

Mi az a hideghab? Miért jó a hideghab matrac? Szivacs matrac vagy hideghab matrac?

A hideghab egy nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességekkel bíró poliuretán hab. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideghab minden szempontból felülmúlja tulajdonságaival az eddig használt hagyományos szivacsot. A hideg habok előnye a nyitott cellaszerkezet, amitől sokkal jobb alátámasztást nyújt alvás közben. A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az ágybetétünk jobban fog szellőzni és tartósságban is kiemelkedőbb lesz a szivacs matracoknál.

A hideghab többféle keménységben is gyártható, ezért nem csak azok élvezhetik az előnyét, akik kemény matrac pártiak. Allergiásoknak kiváló választás egy hideghab matrac, mivel teljesen anti allergén és a házi poratkák sem fognak megtelepedni a matrac belsejében. A hideghaboknak számtalan fajtája van, ide sorolandó a memory hab (más néven: memory foam matracok, memória hab matracok) matracok is, illetve a speciális HR hab matracok is. Összesítve a hideghab matracok komfortosabbak, jobb az átszellőző képességük és jóval hosszabb élettartalmúak, mint a hagyományos szivacs matracok.

7 ergonómiai zóna

Amikor ergonómia zónákról beszélünk a matracokon belül az azt jelent, hogy kereszt irányban a matracon 3, 5 vagy 7 felosztásban különböző keménységű vagy/és sűrűségű hab található. Ez azért fontos, hogy a testünk nem egyenes, a gerinc vonalnak is van egy görbülete, amit egy nagyon kemény egyenes felületre feküdve kényelmetlen lehet. Az ergonómiai zónák lényege a test tökéletes lekövetése, hogy a váll, csípő jobban belesüllyedjen a matracba, hogy a gerincünk egyenes legyen. A zónázást a hab keménysége mellett profilozással is meg lehet oldani. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a matrac keresztirányában kisebb nagyobb bevágások vannak. Minél nagyobb a bevágás annál jobban fog a testünk azon része belesüllyedni a matracban. Latex matracoknál függőleges lyukak találhatóak és itt is lyukak nagysága a mérvadó. Csípő tájékon nagyobbak a lyukak. A bonell rugónál az ergonómia zónákat a rugó közé rakott kókusz merevítéssel szokták megoldani, mivel a bonell rugót az egységes rugótest miatt nem lehet zónázni. A zsákrugós matracoknál már könnyebb, mivel a rugó egy zsákban vannak, így a rugók keménységének variálásával elérthető az 5 ergonómiai zóna és a 7 ergonómiai zóna is.

A Sleep Concept VITALITY egyik oldala 7 zónás hideghabbal, a másik oldala 5 zónás hideghabbal van ellátva.

A matracvásárlás menete

A Sleep Concept matrac webáruház oldalán néhány egyszerű lépésben megrendelheti bármelyik Sleep Concept matracot. A Sleep Concept matracok magyar termék révén a gyártása és szállítása gyors és átlátható. A matracvásárlás pár egyszerű lépésben :

 1. Válassza ki a megrendelni kívánt matracot.
 2. Méret kiválasztása, utána a kosárba kell rakni.
 3. Pénztár oldalon az adatok kitöltése és a rendelés elküldése
 4. 8 munkanapon belül a kollégánk telefonál a szállítási nap leegyeztetése miatt.
 5. A futár a megbeszélt napon 8 és 17 között kiszállítja a megrendelt matracot
 6. Utánvét esetén a futárnak készpénzben kell kifizetni a matrac vételárát.

Köszönjük, hogy a SleepConcept matrac webáruházat választotta!

Műszaki adatok

Matrac fajták

Hideghab matracok, Kétoldalú keménységű matracok, Ortopéd matracok

Matrac méretek

80×200 cm, 90×200 cm, 100×200 cm, 120×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm

Matrac magasság

21 cm

Matrachuzat anyaga

Bayscent huzat

Rugók száma

nem rugós matrac

Zónák száma

5 ergonómiai zóna, 7 ergonómiai zóna

Garancia

2+10 év

Huzat moshatóság

40 fokon mosható

Komfort

Félkemény, Kemény

Származási hely

Magyarország

Egyedi méret

Egyedi méret rendelhető

Szállítási idő

1-2 hét

Súly korlát

130 kg

Értékelés

Még nem érkezett vélemény vagy kérdés a termékről.

Legyél az első, aki értékeli ezt a terméket. “SleepConcept Vitality matrac”

Ingyenes szállítás
A SleepConcept matracok szállítási határideje 8 munkanap. Ez azt jelenti, hogy a matracot ennyi idő alatt tudjuk kiszállítani a rendelés leadását követően. Néhány esetben előfordulhat, hogy a szállítási idő pár nappal több, mint a meghatározott 8 munkanap. Ez a gyár terheltségétől függ, ami főként decemberben és nyáron az egy hetes gyár leállásnál fordul elő. A szállítás az egész országban ingyenes. Nincs rejtett költség, sem csomagolási díj, csak a matrac árát kell kifizetni és mi az ország területén bárhova kivisszük a rendelt matracot teljesen ingyen.
A szállítás menete.
1. Szállítás előtt egyik kollégánk leegyeztet egy szállítási napot Önnel. A szállítás munkanapokon történik 8-17 óra között.
2. A szállítás napján a futár az érkezés előtt körülbelül negyed órával telefonál.
3. Utánvétes fizetés esetén a teljes vételárat készpénzben lehet a futárnak rendezni.
Fel