SleepConcept

Akciós
GreenPocket_metszet

SleepConcept Green Pocket matrac

Legyél az első, aki értékeli a terméket!

Méret törlése

SLEEPCONCEPT GREEN POCKET MATRAC

A SleepConcept Green Pocket matrac teljes magassága 21 cm. Az Green Pocket matrac egy 5 ergonómiai zónás kialakítású táskarugós matrac. A matrac  félkemény komforttal rendelkezik. Minden táskarúgó 6 menetes rugótesteket tartalmaz, ami a tökéletes formakövetésben nagy szerepet játszik (Minél nagyobb a rugók menetszáma annál jobba matrac formakövető képessége). A SleepConcept Green Pocket 90×200 cm-es matraca 377 db táskarugót tartalmaz négyzetméterenként. A matrac huzata 95 fokon mosható AloeVera huzat.

RÖVIDEN A SLEEP CONCEPTRŐL

A SleepConcept matracok egy prémium kategóriás magyar fejlesztésű matrac márka. A SleepConcept matrac márka, a magyar piacra és igényekre szánt kiváló minőségű matracai a legtöbb igényt kielégítik. A Sleep Concept matracok tervezésénél a cél az volt, hogy a magyar matrac kínálatban egy jó minőségű tartós matracot gyártsunk.  A különböző típusú matracok más komfortot érzetet adnak alvás közben, ezzel is biztosítva a különböző igényeket az éjszaka folyamán. A Sleep Concept matracok kínálatában megtalálható hideghab matrac, emlékezőhab matrac (memóriahab matrac), kókusz hideghab matrac, kókusz hideghab memóriahab matrac, zsákrugós memory matrac, valamint kaktusz matrac is. A Sleep Concept jó ár-érték arányt képvisel. Nézd meg a SleepConcept matracokat és rendeld meg számodra a legjobb matracot.

Mi az a zsákrugó vagy tasakrugó?

A zsákrugók vagy másnéven tasakrugók a bonell rugó kifejlesztése után jelentek meg. A zsákrugók előnye, hogy mindegyik rugó egy zsákban van és nem mozognak együtt a rugók, ezzel a matrac pontrugalmasabb lesz, nem lesz áthullámzás, mint a bonell rugós matracok esetében. A zsákrugós matracokban sokkal több a rugók száma is, mint a hagyományos bonell rugós matracokéban, mivel a rugók átmérője kisebb. Ennek az ededménye a test megfelő alátámasztása.

Mára igen elterjedtek lett a zsákrugós matrac, matracok. De mi is az a zsákrugó? És miért jó a zsákrugós matrac?

A zsákrugó vagy más néven táskarugó vagy tasakrugó a bonnel rugóhoz hasonlóan, már több, mint 100 éves technológia, viszont a bonnelrugó után jelent meg. A zsákrugó előnye, hogy mindegyik rugó egy tasakban van és a rugók csak a mellette lévővel vannak összekötve. Viszont itt nem az acélrugókat kötötték össze, hanem a zsákokat varrták össze amiben a rugó van. Ennek a megoldásnak az előnye a pontelasztikusság, a rugók egymástól független mozgása. Ez azt eredményezi, hogy a test sokkal jobb alátámasztást fog kapni, jobban leköveti azt. A táskarugós, vagy zsákrugós matracok zónázhatósága is jobban megoldható, így ezek a matracok gyakran 5 és 7 ergonómiai zónát is kapnak.

A zsákrugós matracok rugók száma is több, mint a bonell rugós matracokéban. Vagyis elmondhatjuk, hogy a zsákrugós matracok korunk legfejlettebb rugós matracai, mint formalekövetés, mint rugók száma miatt. A zsákrugós matracoknál jelentősen csökken a matrac áthullámzása, amit megismerhettünk matracok bonell rugós változatánál.

 

Műszaki adatok

Matrac fajták

Ortopéd matracok, Táskarugós matracok

Matrac méretek

90×200 cm, 100×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm

Matrac magasság

21 cm

Matrachuzat anyaga

Aloe Vera huzat

Huzat moshatóság

95 fokon mosható

Rugók száma

248 db/m2

Zónák száma

5 ergonómiai zóna

Komfort

Félkemény

Felső Konfortréteg

Hideghab

Súly korlát

130 kg

Szállítási idő

2-3 hét

Származási hely

EU

Értékelés

Még nem érkezett vélemény vagy kérdés a termékről.

Legyél az első, aki értékeli ezt a terméket. “SleepConcept Green Pocket matrac”

Ingyenes szállítás
A SleepConcept matracok szállítási határideje 8 munkanap. Ez azt jelenti, hogy a matracot ennyi idő alatt tudjuk kiszállítani a rendelés leadását követően. Néhány esetben előfordulhat, hogy a szállítási idő pár nappal több, mint a meghatározott 8 munkanap. Ez a gyár terheltségétől függ, ami főként decemberben és nyáron az egy hetes gyár leállásnál fordul elő. A szállítás az egész országban ingyenes. Nincs rejtett költség, sem csomagolási díj, csak a matrac árát kell kifizetni és mi az ország területén bárhova kivisszük a rendelt matracot teljesen ingyen.
A szállítás menete.
1. Szállítás előtt egyik kollégánk leegyeztet egy szállítási napot Önnel. A szállítás munkanapokon történik 8-17 óra között.
2. A szállítás napján a futár az érkezés előtt körülbelül negyed órával telefonál.
3. Utánvétes fizetés esetén a teljes vételárat készpénzben lehet a futárnak rendezni.
Fel